Bedankt voor uw bericht. U wordt binnen 1 werkdag teruggebeld.

Please Try Again After Some Time...

Enter the address

x +
Contact Me
Aandrijvingen en Componenten voor machinebouw en Intern transportsystemen
Log In

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

Directie en medewerkers van DERTEC Aandrijftechniek zijn zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij zullen bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als ook de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij.

Wij spannen ons in om de risico’s voor het milieu, de leefomgeving en maatschappij, die onze bedrijfsvoering met zich meebrengt, zoveel mogelijk te beperken en streven naar duurzaam ondernemerschap.

Duurzaam ondernemen is voor ons meer dan milieu alleen; ook de menselijke en maatschappelijke kant van duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten.

Wij richten ons hierbij zowel op het technisch verbeteren van de bedrijfsvoering als op bewustwording bij ons zelf en onze medewerkers. 

Wij bieden een prettige werkomgeving met aandacht  voor de persoonlijke situatie waar wederzijds respect een belangrijk onderdeel van is. 

In onze relaties met internationale producenten en toeleveranciers zijn deze waarden minstens zo belangrijk.

Tijdens regelmatige bezoeken aan onze producenten komen deze zaken ter sprake en voeren wij lokaal controle uit.

In het bijzonder voor onze Aziatische relaties geld dat wij regelmatig lokaal aanwezig zijn en toezicht houden op o.a. werkomstandigheden, waarbij van kinderarbeid geen sprake is.

Om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen hanteren wij, als voorloper op ISO Certficering, interne kwaliteit rapportages, een duidelijk beleid voor de afvalstromen en passen wij veelvuldig energie besparende maatregelen toe.