info@dertec.nl | +31 (0)71 409 2 409

Strakke en stevige constructies met RVS staal lasmoeren

Machines, machineonderdelen en conveyors moeten veelal voorzien worden van bijvoorbeeld hoogte verstellingen. Met de (RVS) of stalen lasmoeren van Dertec is het aanbrengen van verbindingen een klein kunstje.

De voordelen van RVS staal lasmoeren

RVS of stalen lasmoeren (of hoekmoeren) worden eenvoudig op de juiste plaats aan een constructie gelast. Na het aanlassen wordt de moer doorboord en getapt. Daardoor ontstaat een perfecte draad in de moer en het onderliggende deel. Door deze maatwerk oplossing zit de bout veel vaster dan bij het aanlassen van een reguliere zeskantmoer en kan deze grotere krachten aan. Bovendien kan een zeskantmoer vrijwel niet strak afgelast worden, terwijl perfect strak aflassen bij de Dertec lasmoeren heel eenvoudig is. Dit geeft niet alleen een fraai ogend resultaat, maar door de gladde afwerking wordt vuilophoping ook tot het minimum beperkt. Daarom zijn de RVS of stalen lasmoeren uiterst geschikt voor gebruik in omstandigheden waarin hygiëne belangrijk is.

Hoogwaardige RVS staal lasmoeren

Dertec is de specialist in aandrijftechniek voor de machinebouw en conveyortechniek. Alle machineonderdelen die wij leveren voldoen aan de hoogste eisen in de industrie en worden uitgebreid getest. Dat geldt dus ook voor onze RVS of stalen lasmoeren. De RVS of stalen lasmoeren zijn vervaardigd van een hoogwaardig lasbaar RVS AISI304 of lasbaar koolstofstaal. Het is mogelijk om schroefdraad aan te brengen in de afmetingen M5 tot M16. Net als onze spindel elementen en conveyor parts kunnen de kleine onderdelen een grote bijdrage leveren aan een feilloos werkend transportsysteem en machinepark.

RVS staal lasmoeren en meer

Als specialist in aandrijftechniek levert Dertec aandrijving voor machinebouw en conveyortechniek. De RVS staal lasmoeren zijn onderdeel van een compleet pakket topkwaliteit onderdelen die zelfs in de meest veeleisende omstandigheden duurzaam hun werk blijven doen. Naast RVS staal lasmoeren vindt u bij ons RVS motoren, RVS reductoren en RVS variatoren en onderdelen voor interne transportsystemen. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf en dat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer informatie over onze RVS staal lasmoeren, een offerte aanvragen of direct bestellen? Bel of mail dan naar +31 (0)71 409 2 409 of info@dertec.nl.